Sziasztok! A Secret of the Three Kingdoms fordítója vagyok. Amennyiben kérdésetek/kérésetek lenne a sorozattal és annak fordításával kapcsolatban, azt itt vagy a blogomon feltehetitek. Igyekszem mihamarabb válaszolni. Két részes adagokban fogom hozni a feliratokat, és remélhetőleg heti rendszerességgel. Ha lelassulnék, akkor átállok a részenkénti megosztásra, valamint türelmeteket kérem, és itt is mindenképpen szólok!
Jó szórakozást a sorozathoz!
Lilohorvath/Milly(fordító)
@Corrupt-nak köszönöm szépen a feltöltést
@Corrupt Neked pedig a feltöltés köszönöm.
@Corrupt-t köszönöm szépen a feltöltést
@Corrupt-nak pedig köszönöm a feltöltést
@Corrupt Neked köszi a feltöltést :smiley
@Corrupt szia!
Sajnos csak ilyen lassan, mivel az egyetem első heteiben semmire nem volt időm, hát még fordítani nem. De remélem most már visszatérhetek a rendes fordítói kerékvágásomba! A Kedves Károgó Kommentelőknek üzenem, hogy nem áll a sorozat, fordítom amikor tudom és amennyit tudom (nem könnyű sorozat, nem könnyű téma, nem könnyű a nyelvezete sem). Nem fogom abbahagyni, mert az nem illene hozzám, és nem is szeretnék nyolc havonta részeket hozni. Azonban 12 nap "kimaradás" szerintem még nem ad okot az aggodalomra. De döntse el mindenki maga.
Mindenkinek jó szórakozást kívánok a következő izgalmas részhez!
@Corrupt szia! köszönöm a feltöltést
Igen, nagy százalékuk lassan halad. De könyörgöm, két hét még semmi! És tényleg, ott van a blogom megjelölve a főoldalon, de még a feliratban is benne van az elején, hát ez sem elég?
Ahh, nem tudom te hogy bírod, de én egy ilyentől fenn vagyok a plafonon! Azt hiszem, sürgősen el kell sajátítanom valami japán-kínai meditációs technikát hogy ezen egy szemem se rebbenjen